Maklumat Syarikat: Laman web ini (www.bigmarkets.com) dikendalikan oleh Тоmоrrоw Technologies Ltd, sebuah Syarikat yang berdaftar di Saint Lucia, yang diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Antarabangsa Mwali dengan nombor lesen T2023167. Тоmоrrоw Technologies Ltd didaftarkan di Tingkat bawah, Bangunan Sotheby, Rodney Village, Rodney Bay, Gros-Islet, Saint Lucia.

Тоmоrrоw Technologies Ltd memiliki dan mengendalikan jenama "Bigmarkets".

Amaran risiko: Kontrak untuk perbezaan ('CFD') adalah produk kewangan yang kompleks, bersifat spekulatif, dagangan yang melibatkan risiko kerugian modal yang signifikan. Dagangan CFD, yang merupakan produk marginal, boleh mengakibatkan kerugian kesemua baki anda. Ingatlah bahawa leveraj dalam CFD boleh menjadi kelebihan anda dan juga sebaliknya. Pedagang CFD tidak memiliki, atau mempunyai hak kepada aset sandaran. Dagangan CFD tidak sesuai untuk semua pelabur. Prestasi masa lalu bukan penunjuk yang boleh dipercayai terhadap hasil masa depan. Ramalan masa depan bukan penunjuk prestasi masa depan yang boleh dipercayai. Sebelum membuat keputusan untuk berdagang, anda harus mempertimbangkan dengan berhati-hati objektif pelaburan, tahap pengalaman dan toleransi risiko anda. Anda tidak harus mendeposit lebih daripada yang anda bersedia untuk kerugian. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko berkaitan dengan produk yang dijangkakan dan dapatkan nasihat bebas, jika perlu.. Sila baca dokumen Pernyataan Risiko kami.

Sekatan Serantau: Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak menawarkan perkhidmatan di Kawasan Ekonomi Eropah dan juga di bidang kuasa lain seperti Amerika Syarikat, British Columbia, Kanada dan beberapa wilayah lain.

Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak mengeluarkan nasihat, cadangan atau pendapat berhubung dengan memperoleh, memegang atau melupuskan apa-apa produk kewangan.

Тоmоrrоw Technologies Ltd bukan penasihat kewangan.

Elakkan Penipuan

Terdapat banyak broker dagangan di luar sana. Sesetengahnya adalah broker yang boleh dipercayai; Walau bagaimanapun, ada penipu yang harus anda elakkan. Sebelum anda mula melabur wang anda, pastikan broker anda adalah broker yang boleh dipercayai. Di bawah ini, adalah senarai perkara yang perlu anda pertimbangkan dengan setiap broker untuk mengelakkan penipuan:

Broker yang dikawal selia

Broker yang boleh dipercayai adalah broker yang dikawal selia. Fungsi pengawalseiaan adalah untuk melindungi pelanggan dan memastikan bahawa broker akan beroperasi di bawah pengawasan ketat yang mematuhi piawaian pengawalselian. Bigmarkets dikendalikan oleh broker yang dikawal selia yang diawal oleh garis panduan pengawalselian yang ketat. Nombor lesen: T2023167.

Dagangan yang selamat dan dilindungi

Sebelum mendepositkan dana dengan broker, sentiasa pastikan bahawa broker menjamin semua maklumat sensitif menggunakan piawaiaan perlindungan industri. Bigmarkets menjamin dana pelanggan dengan menggunakan imbasan PCI piawai tertinggi dan sijil SSL. Lebih-lebih lagi, dana pedagang disimpan dalam akaun berasingan dengan bank yang dipercayai.

Kesedaran terhadap risiko

Sebarang dagangan melibatkan risiko. Broker yang boleh dipercayai akan memastikan untuk mengingatkan pelanggan bahawa terdapat risiko yang berkaitan dengan dagangan, dan bahawa pelanggan tidak boleh berdagang dengan cuai tanpa mempertimbangkan risiko.

Pengesahan pelanggan sebenar

Broker yang boleh dipercayai akan mengesahkan kesahihan pelanggan baru. Pelanggan Bigmarkets tertakluk kepada proses pengesahan yang mengesahkan identiti pelanggan.

Pengeluaran dana

Tidak perlu dikatakan, bahawa broker yang boleh dipercayai akan membolehkan pelanggan mengeluarkan dana mereka apabila mereka memilih untuk itu, sambil membuat proses pengeluaran telus. Sebagai broker yang dikawal selia yang beroperasi di bawah pengawasan pengawalseliaan yang ketat, Bigmarkets membolehkan pelanggan mengeluarkan dana mereka dalam proses yang mudah.

Sokongan pelanggan

Broker yang boleh dipercayai akan memberikan bantuan segera kepada keperluan dan pertanyaan setiap pelanggan. Pasukan sokongan pelanggan berbilang bahasa Bigmarkets tersedia sepanjang masa untuk membantu pelanggan dalam sebarang isu yang mungkin timbul.

Amaran Risiko

Dagangan dalam Forex/CFD membawa tahap risiko yang tinggi kepada modal anda disebabkan turun naik pasaran sandaran. Produk ini mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Oleh itu, anda harus memastikan bahawa anda memahami risiko dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan berlesen yang bebas dan sesuai.

Kaedah pembayaran
Untuk membuat deposit lain, anda perlu mengesahkan akaun anda terlebih dahulu.
Fail anda telah ditolak. Sila hubungi sokongan pelanggan.
Saya faham

Sayang ${UserName},

Tindakan ini tidak tersedia untuk akaun demo.
Tukar ke akaun langsung anda, tambah dana dan mula berdagang.

Danakan akaun anda

Seksyen ini terbuka untuk pelanggan sahaja, sila log masuk atau daftar