Maklumat Syarikat: Laman web ini (www.bigmarkets.com) dikendalikan oleh Тоmоrrоw Technologies Ltd, sebuah Syarikat yang berdaftar di Saint Lucia, yang diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Antarabangsa Mwali dengan nombor lesen T2023167. Тоmоrrоw Technologies Ltd didaftarkan di Tingkat bawah, Bangunan Sotheby, Rodney Village, Rodney Bay, Gros-Islet, Saint Lucia.

Тоmоrrоw Technologies Ltd memiliki dan mengendalikan jenama "Bigmarkets".

Amaran risiko: Kontrak untuk perbezaan ('CFD') adalah produk kewangan yang kompleks, bersifat spekulatif, dagangan yang melibatkan risiko kerugian modal yang signifikan. Dagangan CFD, yang merupakan produk marginal, boleh mengakibatkan kerugian kesemua baki anda. Ingatlah bahawa leveraj dalam CFD boleh menjadi kelebihan anda dan juga sebaliknya. Pedagang CFD tidak memiliki, atau mempunyai hak kepada aset sandaran. Dagangan CFD tidak sesuai untuk semua pelabur. Prestasi masa lalu bukan penunjuk yang boleh dipercayai terhadap hasil masa depan. Ramalan masa depan bukan penunjuk prestasi masa depan yang boleh dipercayai. Sebelum membuat keputusan untuk berdagang, anda harus mempertimbangkan dengan berhati-hati objektif pelaburan, tahap pengalaman dan toleransi risiko anda. Anda tidak harus mendeposit lebih daripada yang anda bersedia untuk kerugian. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko berkaitan dengan produk yang dijangkakan dan dapatkan nasihat bebas, jika perlu.. Sila baca dokumen Pernyataan Risiko kami.

Sekatan Serantau: Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak menawarkan perkhidmatan di Kawasan Ekonomi Eropah dan juga di bidang kuasa lain seperti Amerika Syarikat, British Columbia, Kanada dan beberapa wilayah lain.

Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak mengeluarkan nasihat, cadangan atau pendapat berhubung dengan memperoleh, memegang atau melupuskan apa-apa produk kewangan.

Тоmоrrоw Technologies Ltd bukan penasihat kewangan.

Deposit

 • Bagaimanakah cara saya boleh membuat deposit?
  Untuk mendeposit, log masuk ke akaun anda, dan kemudian klik pada butang Deposit. Di sini adalah pelbagai kaedah deposit yang boleh anda pilih. Anda boleh membuat deposit menggunakan salah satu kaedah berikut:
  1. Kad Kredit
  2. Pembayaran Elektronik
  3. Pindahan Kawat
 • Apakah deposit permulaan minimum?
  Selepas anda log masuk, anda boleh menyemak deposit minimum di platform dengan mengklik deposit. Deposit minimum adalah jumlah tetap pertama yang anda lihat.
 • Apakah kaedah pembayaran yang tersedia untuk membuat deposit?
  Anda boleh mendepositkan dana melalui kad kredit/debit, e-Wallet dan pindahan kawat.
 • Bagaimanakah cara saya mengesahkan kaedah deposit saya?
  Sekiranya anda meletakkan deposit dengan kad, anda perlu menghantar gambar bahagian depan dan belakang kad anda dengan 12 digit pertama dan kod CVV terlindung. Sekiranya anda mendepositkan dengan pindahan kawat, anda perlu memberi kami pengesahan transaksi yang anda buat dengan kami. Sekiranya anda mendepositkan dengan e-Wallet, anda perlu memberikan kami tangkapan skrin akaun e-Wallet anda dengan nama penuh, e-mel dan nombor e-Wallet anda kelihatan.
 • Bagaimanakah cara transaksi perbankan saya dijamin?
  Semua transaksi dilindungi dengan gabungan sistem keselamatan dan tembok api, memastikan butiran akaun dan perbankan anda selamat dan terjamin. Keselamatan transaksi kami menggunakan SSL (termasuk kedua-dua ClickSSL dan Thawte) yang melebihi piawaian industri dan memastikan bahawa maklumat sensitif anda dilindungi semasa menyelesaikan transaksi dengan Bigmarkets.
 • Di manakah saya boleh mencari status deposit saya?
  Maklumat mengenai deposit anda boleh didapati di bawah tab seksyen Perbankan.
Amaran Risiko

Dagangan dalam Forex/CFD membawa tahap risiko yang tinggi kepada modal anda disebabkan turun naik pasaran sandaran. Produk ini mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Oleh itu, anda harus memastikan bahawa anda memahami risiko dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan berlesen yang bebas dan sesuai.

Kaedah pembayaran
Untuk membuat deposit lain, anda perlu mengesahkan akaun anda terlebih dahulu.
Fail anda telah ditolak. Sila hubungi sokongan pelanggan.
Saya faham

Sayang ${UserName},

Tindakan ini tidak tersedia untuk akaun demo.
Tukar ke akaun langsung anda, tambah dana dan mula berdagang.

Danakan akaun anda

Seksyen ini terbuka untuk pelanggan sahaja, sila log masuk atau daftar