Maklumat Syarikat: Laman web ini (www.bigmarkets.com) dikendalikan oleh Тоmоrrоw Technologies Ltd, sebuah Syarikat yang berdaftar di Saint Lucia, yang diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Antarabangsa Mwali dengan nombor lesen T2023167. Тоmоrrоw Technologies Ltd didaftarkan di Tingkat bawah, Bangunan Sotheby, Rodney Village, Rodney Bay, Gros-Islet, Saint Lucia.

Тоmоrrоw Technologies Ltd memiliki dan mengendalikan jenama "Bigmarkets".

Amaran risiko: Kontrak untuk perbezaan ('CFD') adalah produk kewangan yang kompleks, bersifat spekulatif, dagangan yang melibatkan risiko kerugian modal yang signifikan. Dagangan CFD, yang merupakan produk marginal, boleh mengakibatkan kerugian kesemua baki anda. Ingatlah bahawa leveraj dalam CFD boleh menjadi kelebihan anda dan juga sebaliknya. Pedagang CFD tidak memiliki, atau mempunyai hak kepada aset sandaran. Dagangan CFD tidak sesuai untuk semua pelabur. Prestasi masa lalu bukan penunjuk yang boleh dipercayai terhadap hasil masa depan. Ramalan masa depan bukan penunjuk prestasi masa depan yang boleh dipercayai. Sebelum membuat keputusan untuk berdagang, anda harus mempertimbangkan dengan berhati-hati objektif pelaburan, tahap pengalaman dan toleransi risiko anda. Anda tidak harus mendeposit lebih daripada yang anda bersedia untuk kerugian. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko berkaitan dengan produk yang dijangkakan dan dapatkan nasihat bebas, jika perlu.. Sila baca dokumen Pernyataan Risiko kami.

Sekatan Serantau: Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak menawarkan perkhidmatan di Kawasan Ekonomi Eropah dan juga di bidang kuasa lain seperti Amerika Syarikat, British Columbia, Kanada dan beberapa wilayah lain.

Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak mengeluarkan nasihat, cadangan atau pendapat berhubung dengan memperoleh, memegang atau melupuskan apa-apa produk kewangan.

Тоmоrrоw Technologies Ltd bukan penasihat kewangan.

Kawal pengalaman perdagangan anda

Perkasakan perjalanan kewangan anda dengan pandangan strategik dan keputusan termaklum.

Dilesenkan & Dikawal Selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Antarabangsa Mwali, di bawah nombor lesen T2023167.

Pelbagai perkhidmatan yang lengkap

BigMarkets menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk membantu anda mencapai kejayaan dalam usaha perdagangan dalam talian anda. Dengan lebih daripada 160 CFD pada aset terkenal, akaun dagangan yang boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan perdagangan yang pelbagai, dan platform perdagangan canggih untuk memenuhi pedagang yang paling perseptif, anda dengan yakin dapat menghadapi kesukaran perdagangan dalam talian. Di BigMarkets, anda boleh mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman perdagangan anda.

Pakej VIP anda di BigMarkets

Platform dagangan BigMarkets berada di barisan hadapan dalam kemajuan teknologi dan menyampaikan alat dan perkhidmatan teknologi terkini kepada peniaga untuk menjalankan aktiviti perdagangan mereka. Platform kami menyediakan terminal dagangan yang pantas, suasana perdagangan serba boleh, dan penyelesaian perdagangan yang disesuaikan untuk peniaga.

Sertai sekarang

Komitmen kami adalah untuk menyokong anda sepanjang perjalanan perdagangan anda. Di platform dagangan BigMarkets, kami menyediakan bantuan profesional dan persekitaran perdagangan yang tersendiri untuk meningkatkan prestasi perdagangan anda. Matlamat kami adalah untuk sentiasa melebihi jangkaan anda.

Sertai sekarang

Keselamatan dan ketelusan operasi kewangan untuk pedagang kami adalah amat penting bagi kami. Kami mengutamakan kesejahteraan mereka dengan melaksanakan pelbagai langkah keselamatan. Kami menggunakan teknologi SSL, tembok api, pelayan yang terletak di pusat data yang diperakui SAS 70, dan teknologi penyulitan canggih untuk menjamin semua transaksi kewangan dan data peribadi.

Sertai sekarang

Perlukan bantuan kita?

Amaran Risiko

Dagangan dalam Forex/CFD membawa tahap risiko yang tinggi kepada modal anda disebabkan turun naik pasaran sandaran. Produk ini mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Oleh itu, anda harus memastikan bahawa anda memahami risiko dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan berlesen yang bebas dan sesuai.

Kaedah pembayaran
Untuk membuat deposit lain, anda perlu mengesahkan akaun anda terlebih dahulu.
Fail anda telah ditolak. Sila hubungi sokongan pelanggan.
Saya faham

Sayang ${UserName},

Tindakan ini tidak tersedia untuk akaun demo.
Tukar ke akaun langsung anda, tambah dana dan mula berdagang.

Danakan akaun anda

Seksyen ini terbuka untuk pelanggan sahaja, sila log masuk atau daftar