Maklumat Syarikat: Laman web ini (www.bigmarkets.com) dikendalikan oleh Тоmоrrоw Technologies Ltd, sebuah Syarikat yang berdaftar di Saint Lucia, yang diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Antarabangsa Mwali dengan nombor lesen T2023167. Тоmоrrоw Technologies Ltd didaftarkan di Tingkat bawah, Bangunan Sotheby, Rodney Village, Rodney Bay, Gros-Islet, Saint Lucia.

Тоmоrrоw Technologies Ltd memiliki dan mengendalikan jenama "Bigmarkets".

Amaran risiko: Kontrak untuk perbezaan ('CFD') adalah produk kewangan yang kompleks, bersifat spekulatif, dagangan yang melibatkan risiko kerugian modal yang signifikan. Dagangan CFD, yang merupakan produk marginal, boleh mengakibatkan kerugian kesemua baki anda. Ingatlah bahawa leveraj dalam CFD boleh menjadi kelebihan anda dan juga sebaliknya. Pedagang CFD tidak memiliki, atau mempunyai hak kepada aset sandaran. Dagangan CFD tidak sesuai untuk semua pelabur. Prestasi masa lalu bukan penunjuk yang boleh dipercayai terhadap hasil masa depan. Ramalan masa depan bukan penunjuk prestasi masa depan yang boleh dipercayai. Sebelum membuat keputusan untuk berdagang, anda harus mempertimbangkan dengan berhati-hati objektif pelaburan, tahap pengalaman dan toleransi risiko anda. Anda tidak harus mendeposit lebih daripada yang anda bersedia untuk kerugian. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko berkaitan dengan produk yang dijangkakan dan dapatkan nasihat bebas, jika perlu.. Sila baca dokumen Pernyataan Risiko kami.

Sekatan Serantau: Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak menawarkan perkhidmatan di Kawasan Ekonomi Eropah dan juga di bidang kuasa lain seperti Amerika Syarikat, British Columbia, Kanada dan beberapa wilayah lain.

Тоmоrrоw Technologies Ltd tidak mengeluarkan nasihat, cadangan atau pendapat berhubung dengan memperoleh, memegang atau melupuskan apa-apa produk kewangan.

Тоmоrrоw Technologies Ltd bukan penasihat kewangan.

Pengeluaran

 • Bagaimanakah cara saya boleh mengeluarkan dana saya?
  Untuk membuat pengeluaran, hanya log masuk ke akaun anda, klik pada tab Perbankan, kemudian pada tab Pengeluaran. Masukkan jumlah yang ingin anda keluarkan dan klik pada butang Seterusnya. Isikan medan yang diperlukan dan kemudian klik pada butang Hantar.
 • Di manakah saya boleh mendapatkan status pengeluaran saya?
  Maklumat mengenai pengeluaran anda boleh didapati di bawah tab seksyen Perbankan.
 • Bagaimanakah saya mengeluarkan keuntungan saya?
  Sila ambil perhatian bahawa keuntungan dihantar secara berasingan, dan hanya boleh diproses ke akaun bank atau e-Wallet.
 • Apakah caj pengeluaran?
  Caj pengeluaran berbeza mengikut jenis akaun yang anda miliki.

  Bagi pemegang akaun VIP, setiap pengeluaran adalah percuma. Pemegang akaun Platinum boleh membuat 3 pengeluaran secara percuma setiap bulan. Ahli akaun emas boleh membuat satu pengeluaran secara percuma setiap bulan. Pemegang akaun asas boleh membuat satu pengeluaran secara percuma, dengan caj setiap kali anda mengeluarkan selepas itu. Sila semak halaman Jenis Akaun dan dokumen Fi Am untuk maklumat terkini.

  Sila semak dokumen Fi Am yang terdapat di bawah seksyen Undang-undang di tapak web kami untuk maklumat terperinci mengenai fi yang dikenakan.
 • Bagaimanakah saya tahu sumber yang anda diproses untuk pengeluaran saya?
  Pengeluaran hanya boleh dihantar ke sumber deposit dalam jumlah deposit. Jika pelbagai sumber digunakan untuk deposit, pengeluaran akan dihantar mengikut susunan deposit serta jumlah deposit. Untuk maklumat lanjut mengenai perkara ini, sila hubungi Sokongan Pelanggan kami.
 • Apakah rangka masa pemprosesan pengeluaran?
  Permintaan pengeluaran diproses dalam 24 jam masa bekerja. Setelah dana dihantar, ia mungkin mengambil masa sehingga 5 hari perniagaan untuk ia tiba ke sumber pengeluaran anda. Kami berhasrat untuk memproses semua permintaan pengeluaran secepat mungkin dan tanpa kelewatan yang tidak wajar. Walau bagaimanapun, anda juga perlu menyediakan dokumentasi untuk mengesahkan kaedah pembayaran anda untuk mengeluar, yang mungkin melambatkan prosedur. Untuk mengelakkan kelewatan, sila pastikan bahawa semua dokumentasi pengesahan adalah terkini sebelum anda membuat permintaan anda.
 • Di manakah saya boleh mendapatkan pengeluaran belum selesai saya?
  Mula-mula log masuk ke akaun anda, kemudian navigasi ke tab seksyen Perbankan. Selepas itu klik pada tab Permintaan Belum Selesai, di mana anda akan menemui pengeluaran belum selesai anda.
 • Di manakah saya boleh mendapatkan transaksi perbankan saya sebelum ini?
  Bigmarkets mengkatalogkan semua transaksi perbankan anda yang lepas di satu tempat yang mudah dilihat dan difahami. Untuk melihat transaksi anda, hanya klik pada tab Sejarah, yang terletak di bahagian Perbankan.
 • Adakah terdapat waktu tertentu untuk membuat permintaan pengeluaran?
  Permintaan pengeluaran boleh dibuat pada bila-bila masa. Permintaan hanya diproses setelah semua dokumentasi yang diperlukan disahkan. Kami berhasrat untuk menyelesaikan semua pengeluaran secepat mungkin.
 • Adakah terdapat jumlah pengeluaran minimum?
  Tiada jumlah minimum untuk pengeluaran yang dibuat kepada kad kredit, Skrill atau Neteller. Walau bagaimanapun, had minimum dikenakan untuk pengeluaran yang dibuat melalui pindahan kawat: ₣100, $ 120, € 100, £ 80, ₽7,000.
 • Adakah terdapat jumlah pengeluaran maksimum?
  Pengeluaran dihadkan pada dana yang ada dalam akaun anda pada masa permintaan. Angka ini tidak akan termasuk sebarang dana yang sedang dilaburkan dalam perdagangan terbuka.
Amaran Risiko

Dagangan dalam Forex/CFD membawa tahap risiko yang tinggi kepada modal anda disebabkan turun naik pasaran sandaran. Produk ini mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Oleh itu, anda harus memastikan bahawa anda memahami risiko dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan berlesen yang bebas dan sesuai.

Kaedah pembayaran
Untuk membuat deposit lain, anda perlu mengesahkan akaun anda terlebih dahulu.
Fail anda telah ditolak. Sila hubungi sokongan pelanggan.
Saya faham

Sayang ${UserName},

Tindakan ini tidak tersedia untuk akaun demo.
Tukar ke akaun langsung anda, tambah dana dan mula berdagang.

Danakan akaun anda

Seksyen ini terbuka untuk pelanggan sahaja, sila log masuk atau daftar